Olivenolie - Oleificio Speroni

På det italienske "mad-landkort" er olivenolie én af de vigtigste ingredienser i den berømte, italienske gastronomi. I adskillige tusinde år har oliventræets frugter givet ernæring og god smag til folk i land og by - både i fast form og i olien derfra. Der er meget olie, som på markedet kaldes olivenolie - uden at det har set et oliventræ! Vi ha...

På det italienske "mad-landkort" er olivenolie én af de vigtigste ingredienser i den berømte, italienske gastronomi. I adskillige tusinde år har oliventræets frugter givet ernæring og god smag til folk i land og by - både i fast form og i olien derfra. Der er meget olie, som på markedet kaldes olivenolie - uden at det har set et oliventræ! Vi har derfor valgt at importere vores egen, certificerede olivenolie, som løbende kontrolleres ift. ægthed og kvalitet. Så her på shoppen finder du olivenolier og balsamico-eddike fra Oleificio Speroni i Italien, som smager godt og har en høj, konstant kvalitet. Det er olivenolier som du bliver ved med at vende tilbage til, som følge af den høje kvalitet!

Mere
Viser 1 - 2 af 2
 • DKK 52,00
  Pris for 1 flaske

  Vore extra jomfru olivenolier fra Speroni i Italien ligger smagsmæssigt i den rigtigt gode ende af kvalitetsskalaen - og samtidig til en absolut fornuftig pris! Den er mild, delikat og med lavt vandindhold, som betyder at den kan bruges til både salater, stegning, bagning mv.

  DKK 52,00
 • DKK 92,00
  Pris for 1 flaske

  Vore extra jomfru olivenolier fra Speroni i Italien ligger i den rigtigt gode ende af kvalitetsskalaen - og samtidig til en absolut fornuftig pris! Den er mild, delikat og med lavt vandindhold, som betyder at den kan bruges til både salater, stegning, bagning mv.

  DKK 92,00
Viser 1 - 2 af 2

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) Leveringsform vælges på betalingsside
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Tilbud

Nyheder

Dankort