Rødvine

Vine som skaber hygge og gode oplevelser!
pr. side
Viser 1 - 12 af 32
 • DKK 450,00
  Pris for 6 flasker

  Velsmagende og klassisk Rhône-vin som passer godt til et bredt spekter af vore danske retter, og som man bare nyder i fulde drag - også efter middagen! Den har de typiske præg af modne bær, lakrids, sort peber mv. som bare er flot integreret i en intens smag 

  DKK 450,00
 • DKK 384,00
  Pris for 6 flasker

  Spændende Rhône-rødvin, fremstillet efter lang udblødning, som giver en blød og ganske fyldig smag. Den har en dejlig, lettilgængelig stil med en rund, frugtig smag.

  DKK 384,00
 • DKK 408,00
  Pris for 6 flasker

  Rund og fyldig vin fra Côtes du Rhône, som er fremstillet på et mix af Grenache, Syrah og Mourvedre. Den har en flot balanceret smag med en behagelig kant af venlige syrer, der fungerer godt sammen med kraftige madretter.

  DKK 408,00
 • DKK 480,00
  Pris for 6 flasker

  Lækker, fyldig og inciterende rødvin fra klassisk vinproducent på Rhône's højrebred. Her holdes traditionerne i hævd med udblødning af vinen i op til 30 dage, med en dyb, skøn smag til følge. Masser af krydderi, så vinen passer bedst til kraftige madretter, grill m.v.

  DKK 480,00
 • DKK 498,00
  Pris for 6 flasker

  Imponerende vin til utrolig pris! Den legendariske Gigondas-mester Thierry Caymaris-Moulin har igen forbedret denne klassiker fra Camille Cayran. Og hvilket resultat? Ja, du kan jo selv smage - men pas på - den er stærkt vanedannende :-)

  DKK 498,00
 • DKK 438,00
  Pris for 6 flasker

  Med australske Peter Bright som vinmager, får du her Portugals svar på oversøiske vine: Masser af lækker frugt, krydderi og terroir - og en supergod smag med europæiske rødder. Det er en skøn, velsmagende vin med masser af charme og sol.

  DKK 438,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Rigtig flot og klassisk vin med en flot renhed i smagen. Det er en ærlig og lettilgængelig vin som med sin fylde og dybde er velegnet som madvin. Den vinder alle med sin charme og ligefremme smag.

  DKK 420,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Dejlig, frugtig og velsmagende Dolcetto-baseret vin, som med sin egen stil, passer godt til dansk madstil. Den har en fin balance mellem frugt og syre, som gør den til et behageligt bekendtskab. Velegnet som rødvin, der passer til lettere madretter eller til nydelse i afkølet form på en varm sommeraften.

  DKK 420,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Her får du en dejlig, frugtig Rhône-rødvin, som passer til mange typer af mad. Den er i perfekt balance og har alle de typiske Rhône-præg som peber i duften, frisk tobak, peber og mørke bær i smagen. Skøn vin fra topårgang!

  DKK 420,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Denne vin kommer fra området omkring byen af samme navn, hvor der arbejdes med spændende varianter i vinproduktionen. Dolcetto'en lethed og spændstighed blandes sammen med Nebbiolo'ens tyngde og rustikalitet og ud af anstrengelser får du en flot og intens Dogliani!

  DKK 420,00
 • DKK 318,00 DKK 378,00
  Tilbud!
  Pris for 6 flasker

  Klar og rubinrød farve. Duften er intens af krydderi, røde frugter samt med præg af jordbær og hindbær. Smagen er pænt afrundet af venlige tanniner, som gør den til et dejligt bekendtskab. Skøn lang eftersmag og finish. Vinen er fadlagret i 4 mdr. på hhv. franske og amerikanske egefade.

  DKK 318,00 DKK 378,00
 • DKK 450,00
  Pris for 6 flasker

  Her er en spændende italiener, som bjergtager alle med sin umiddelbare charme og dejlige smag. På trods af druesammensætningen (Dolcetto, Nebbiolo) er den smukt afrundet gennem begrænset fadlagring, så den fremstår mellemfyldig og dermed passer den til meget forskelligt mad. En vin som alle vender tilbage til...

  DKK 450,00
Viser 1 - 12 af 32
Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

To be determined Forsendelse
DKK 0,00 I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) To be determined
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Nyheder

Dankort