Rødvine

Vine som skaber hygge og gode oplevelser!
pr. side
Viser 1 - 12 af 29
 • DKK 450,00
  Pris for 6 flasker

  Velsmagende og klassisk Rhône-vin som passer godt til et bredt spekter af vore danske retter, og som man bare nyder i fulde drag - også efter middagen! Den har de typiske præg af modne bær, lakrids, sort peber mv. som bare er flot integreret i en intens smag. 

  DKK 450,00
 • DKK 408,00
  Pris for 6 flasker

  Rund og fyldig vin fra Côtes du Rhône, som er fremstillet på et mix af Grenache, Syrah og Mourvedre. Den har en flot balanceret smag med afrundede og behagelige syrer, der fungerer godt sammen med smagfulde madretter. Vinen er frugtig og særdeles nem at drikke.

  DKK 408,00
 • DKK 480,00
  Pris for 6 flasker

  Lækker, fyldig og inciterende rødvin fra klassisk vinproducent på Rhône's højrebred. Her holdes traditionerne i hævd med udblødning af vinen i op til 30 dage, med en dyb, skøn smag til følge. Masser af krydderi, så vinen passer bedst til kraftige madretter, grill m.v.

  DKK 480,00
 • DKK 438,00
  Pris for 6 flasker

  Med australske Peter Bright som vinmager, får du her Portugals svar på oversøiske vine: Masser af lækker frugt, krydderi og terroir - og en supergod smag med europæiske rødder. Det er en skøn, velsmagende vin med masser af charme og sol.

  DKK 438,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Rigtig flot og klassisk vin med en flot renhed i smagen. Det er en ærlig og lettilgængelig vin som med sin fylde og dybde er velegnet som madvin. Den vinder alle med sin charme og ligefremme smag.

  DKK 420,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Dejlig, frugtig og velsmagende Dolcetto-baseret vin, som med sin egen stil, passer godt til dansk madstil. Den har en fin balance mellem frugt og syre, som gør den til et behageligt bekendtskab. Velegnet som rødvin, der passer til lettere madretter eller til nydelse i afkølet form på en varm sommeraften.

  DKK 420,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Her får du en dejlig, frugtig Rhône-rødvin, som passer til mange typer af mad. Den er i perfekt balance og har alle de typiske Rhône-præg som peber i duften, frisk tobak, peber og mørke bær i smagen. Skøn vin fra topårgang!

  DKK 420,00
 • DKK 450,00
  Pris for 6 flasker

  Lækker, fyldig og krydret rødvin fra en af Sydfrankrigs bedste producenter. Den har en mørkerød farve, lækre og krydrede noter af mørke bær, lakrids og tobak. Vinen er i imponerende god balance og vil gøre sig godt til meget dansk mad indenfor hovedretter!

  DKK 450,00
 • DKK 450,00
  Pris for 6 flasker

  Her er en spændende italiener, som bjergtager alle med sin umiddelbare charme og dejlige smag. På trods af druesammensætningen (Dolcetto, Nebbiolo) er den smukt afrundet gennem begrænset fadlagring, så den fremstår mellemfyldig og dermed passer den til meget forskelligt mad. En vin som alle vender tilbage til...

  DKK 450,00
 • DKK 390,00
  Tilbud!
  Pris for 6 flasker

  Flot og kraftig rødvin med typiske præg af Spaniens "nationaldrue" Tempranillo, som i dette tilfælde er over 60 år gamle. Masser af krydderi og terroir-fylde, som går bedst til forholdsvist kraftige retter. Vinen er fadlagret på franske fade i to mdr. - faglagringen er meget velintegreret.

  DKK 390,00
 • DKK 462,00
  Pris for 6 flasker

  Her får du en rigtig lækker og velbalanceret vin på krydsningen Blauburger, der passer godt som vin til frokostretter og mellemretter. Den er let krydret og mellemfyldig og kan med fordel køles ned til 13-15 gr.

  DKK 462,00
 • DKK 462,00
  Pris for 6 flasker

  Klar rubinrød farve med et ungt præg og meget høj viskositet. Udtryksfuld i næsen af kirsebær og nellike. Tør, fyldig sødme og bløde tanniner. Ganske krydret og med lang eftersmag. Vinen kan med fordel køles ned til 13-15 gr.

  DKK 462,00
Viser 1 - 12 af 29
Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

To be determined Forsendelse
DKK 0,00 I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) To be determined
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Tilbud

Nyheder

Dankort