Rødvine

Topvine som skaber livskvalitet og god stemning!
pr. side
Viser 1 - 12 af 52
 • DKK 570,00
  Pris for 6 flasker

  Selvom Bordeaux-området er mest kendt for sine røde vine, fremstilles der også fantastiske hvide vine hos en del af producenter. Her er en af dem: en skøn, fyldig hvidvin med en let og velintegreret fadpræg. Den har en skøn duft af blomst og frugt. Vinen bør nydes sammen med lækre retter, f.eks. røget fisk, røget svinekød og/eller andre retter med f.eks....

  DKK 570,00
 • DKK 99,00
  Pris for 1 flaske

  Denne vin er blevet vurderet til at høre til blandt de 10 bedste vine i Toro - og det siger ikke så lidt! Den er lavet på meget gamle (ca. 100 år) vinstokke, som resulterer i en meget intens, fortættet smag, der passer perfekt til kraftig mad. Vinen er lagret på franske fade i 10 mdr.

  DKK 99,00
 • DKK 139,00
  Pris for 1 flaske

  Superlækker og elegant Gigondas, som hvert år vinder overalt, hvor den smages. Vinen hører til toppen af Gigondas, og udtrykker alt det som området står for af kraft, fyldig frugt og god kvalitet! Vinen er ikke fadlagret, men har alle de klassiske Gigondas-dyder. Vinen er fin og drikkemoden nu, men kan med fordel gemmes i 4-6 år, så man til den tid får en...

  DKK 139,00
 • DKK 124,00
  Pris for 1 flaske

  Ekstrem flot og velsmagende Gigondas, der imponerer med sin finesse og elegance. Vinen ligger i den absolutte top af Gigondas-området og bruges ofte som referencevin ift. områdets særlige karakteristika som smagsdybde, terroir og gedigen fremstillings-kunst. Vinen lægges på foudres mellem 6-12 mdr., som rent smagmæssigt ikke sætter så store præg af...

  DKK 124,00
 • DKK 350,00
  Pris for 1 flaske

  Lækker, fyldig og magtfuld Gigondas med tydelige terroir-præg. Frugten er flot balanceret til tanninerne. Smagen er klassisk Gigondas med en fin dybde og gedigen bund. Vinen er velegnet til kraftige madretter, grillmad etc.

  DKK 350,00
 • DKK 235,00
  Pris for 1 flaske

  Er du til kraftig og fyldig vin med høj kvalitet og dyb, kompleks smag, er her et rigtigt godt bud på det! Vinen er meget lækker og velkomponeret med en imponerende frugt og klassisk Neuf-præg. Vinen er velegnet som ledsager til kraftig mad og vil kunne gemmes i endnu 5-8 år uden problemer. En meget flot og supergod Chateauneuf-du-Pape!

  DKK 235,00
 • DKK 588,00
  Pris for 6 flasker

  Den ultimative Cahors prestigevin med "meget af det hele". Superkoncentreret og i den grad langtidsholdbar (ca. 20 år!!) efter 18 mdr. på nye fade. Trods holdbarheden er den ikke rå og syrerig som andre yngre vine. Den har en skøn, dyb smag og bør serveres til meget fyldigt/kraftigt mad.

  DKK 588,00
 • DKK 130,00
  Tilbud!
  Pris for 1 flaske

  Når du søger gemmevine fra Rhône-dalen i Frankrig, er her et meget flot alternativ til storebroder Chateauneuf du Pape. Det er den ultimative vin for vinnydere: ekstrem mørk og fyldig, vilde krydderier og i en utrolig flot balance. Vinen kan sagtens nydes nu, men rummer også et betragteligt lagringspotentiale på op til 4-6 år fra høståret!

  DKK 130,00
 • DKK 588,00
  Pris for 6 flasker

  Vi søgte efter en rigtig god og klassisk Vacqueyras - og fandt den hos Fontclos! Den har de karakteristiske præg af terroir, den ultimative og klassisk krydrede fylde og frugt - uden at det hele bliver for meget. Høsten foretages manuelt med respekt for den mest nænsomme behandling og senere høje kvalitet, så du får en særdeles velsmagende vin til en helt...

  DKK 588,00
 • DKK 570,00
  Pris for 6 flasker

  Her er en af vores mest klassiske Côtes du Rhône-vine, som er baseret på domænets ældste druestokke fra en af de bedst beliggende marker i området. Den har en fantastisk fylde og styrke, som gør den velegnet som ledsager til kraftige madretter. Elegant touch af sort peber, chokolade og lakrids. En værdig konkurrent til både Gigondas og Vacqueyras!

  DKK 570,00
 • DKK 240,00
  Pris for 1 flaske

  Her er en uovertruffen vin med en tætpakket, krydret bærpræget smag med en meget lækker og lang eftersmag. Efter nogle minutter i glasset, åbner vinen sig sikkert og elegant og du får dermed en vinoplevelse af de store. Vinen er dyrket økologisk på et par småparcellermed et så lavt høstudbytte som ca. 25 hl./ha. ift. normalt 35-40 hl./ha.

  DKK 240,00
 • DKK 540,00
  Pris for 6 flasker

  Denne rødvin fra Lirac er en ekstremt smagfuld og lækker vin - i forhold til prisen! Den er fyldig, krydret og afrundet med flot smagsdybde, så den passer perfekt til meget forskelligt mad. Vinen vil kunne gemmes i op til 4-6 år.

  DKK 540,00
Viser 1 - 12 af 52
Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

To be determined Forsendelse
DKK 0,00 I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) To be determined
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Nyheder

Dankort