Økologiske/bio vine

Økologisk vin har været på markedet i mange år. Siden hen er der kommet biodynamisk vin til, som - kort fortalt - er økologisk vin, produceret efter biodynamiske principper, dvs. iht. til Rudolph Steiners foreskrifter om produktion ift. bla. planeternes stilling. Og senest er der kommet naturvin på markedet, som er en yderligere udvikling ift. b...

Økologisk vin har været på markedet i mange år. Siden hen er der kommet biodynamisk vin til, som - kort fortalt - er økologisk vin, produceret efter biodynamiske principper, dvs. iht. til Rudolph Steiners foreskrifter om produktion ift. bla. planeternes stilling. Og senest er der kommet naturvin på markedet, som er en yderligere udvikling ift. biodynamisk vin, dvs. med fokus på endnu mere "gåen tilbage til gammeldags, traditionel vindyrkning", hvor moderne metoder i en vis grad tilsidesættes ift. bevarelse af den "ægte smag" - uden tilsætningsstoffer af nogen art!

Vi har idag ca. 30% af vort udvalg som økologisk/biodynamisk vin og tendensen går mod mere økologisk vin - og det er godt! For der er ingen tvivl om at jorden har bedst af økologisk vinproduktion, og kan man så få kvaliteten og smagen til at følge med, bliver det jo en win-win for både producent og forbruger.

Vi har stor respekt for vore leverandører, så lægger et kolossalt arbejde i både mark og kælder for at vi heroppe nord på, kan nyde deres vine og fornemme, at der er lagt masser af arbejde og sjæl i deres dejlige og smagfulde vine!

Mere

Underkategorier

pr. side
Viser 1 - 12 af 14
 • DKK 408,00
  Pris for 6 flasker

  Rund og fyldig vin fra Côtes du Rhône, som er fremstillet på et mix af Grenache, Syrah og Mourvedre. Den har en flot balanceret smag med en behagelig kant af venlige syrer, der fungerer godt sammen med kraftige madretter.

  DKK 408,00
 • DKK 240,00
  Pris for 1 flaske

  Her er en uovertruffen vin med en tætpakket, krydret bærpræget smag med en meget lækker og lang eftersmag. Efter nogle minutter i glasset, åbner vinen sig sikkert og elegant og du får dermed en vinoplevelse af de store. Vinen er dyrket økologisk på et par småparcellermed et så lavt høstudbytte som ca. 25 hl./ha. ift. normalt 35-40 hl./ha.

  DKK 240,00
 • DKK 105,00
  Pris for 1 flaske

  En virkelig lækker og velsmagende vin - fra Umbriens førende økologiske producent, DiFilippo. Den har en fast struktur, flot balance og en imponerende lang eftersmag. Her får du et meget lækkert glas vin til en absolut fair pris.

  DKK 105,00
 • DKK 145,00
  Pris for 1 flaske

  En virkelig lækker og velsmagende vin - fra Umbriens førende økologiske producent, DiFilippo. Den har en fast struktur, intens smag og en imponerende lang eftersmag. Du får noget af det allerbedste fra denne region!

  DKK 145,00
 • DKK 135,00

  Vinen har en smuk mørkerød og klar farve. Duften er præget af klassisk Rhône, med masser af lakrids, tobak og mørke bær. Den har en skøn balance mellem frugt og syre og gør sig rigtigt godt til god, gedigen mad som kræver 'modspil'.

  DKK 135,00
 • DKK 378,00
  Pris for 6 flasker

  En meget flot og velsmagende vin - fra Umbriens førende økologiske producent, DiFilippo. Den har en skøn terroirpræget og mineralsk smag pakket ind i en fast struktur. Du får en moden og lækker vin til en næsten latterlig lav pris!

  DKK 378,00
 • DKK 450,00
  Pris for 6 flasker

  Velsmagende og klassisk Rhône-vin som passer godt til et bredt spekter af vore danske retter, og som man bare nyder i fulde drag - også efter middagen! Den har de typiske præg af modne bær, lakrids, sort peber mv. som bare er flot integreret i en intens smag 

  DKK 450,00
 • DKK 540,00
  Pris for 6 flasker

  Denne rødvin fra Lirac er en ekstremt smagfuld og lækker vin - i forhold til prisen! Den er fyldig, krydret og afrundet med flot smagsdybde, så den passer perfekt til meget forskelligt mad. Vinen vil kunne gemmes i op til 4-6 år.

  DKK 540,00
 • DKK 235,00
  Pris for 1 flaske

  Er du til kraftig og fyldig vin med høj kvalitet og dyb, kompleks smag, er her et rigtigt godt bud på det! Vinen er meget lækker og velkomponeret med en imponerende frugt og klassisk Neuf-præg. Vinen er velegnet som ledsager til kraftig mad og vil kunne gemmes i endnu 5-8 år uden problemer. En meget flot og supergod Chateauneuf-du-Pape!

  DKK 235,00
 • DKK 130,00
  Tilbud!
  Pris for 1 flaske

  Når du søger gemmevine fra Rhône-dalen i Frankrig, er her et meget flot alternativ til storebroder Chateauneuf du Pape. Det er den ultimative vin for vinnydere: ekstrem mørk og fyldig, vilde krydderier og i en utrolig flot balance. Vinen kan sagtens nydes nu, men rummer også et betragteligt lagringspotentiale på op til 4-6 år fra høståret!

  DKK 130,00
 • DKK 498,00
  Pris for 6 flasker

  Imponerende vin til utrolig pris! Den legendariske Gigondas-mester Thierry Caymaris-Moulin har igen forbedret denne klassiker fra Camille Cayran. Og hvilket resultat? Ja, du kan jo selv smage - men pas på - den er stærkt vanedannende :-)

  DKK 498,00
Viser 1 - 12 af 14
Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

To be determined Forsendelse
DKK 0,00 I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) To be determined
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Nyheder

Dankort