Det er Grenache, der dominerer i denne glimrende Rhônevin, der har de egenskaber, man forventer af appellationens vine: røg og robusthed, pebret smag, våd muld, mineraler og lidt engelsk lakrids. En sympatisk mellemvægter, lige til at sætte på bordet. (HO)
Vinen har en dyb, klar farve med mørkerøde nuancer, samt en skøn duft af mørke bær. Maceration gennem 15 dage. Den har et aromapræg af både kirsebær, hindbær og med et strejf af sort peber, som giver nogle dejlige smagsnuancer kombineret med velduftende krydderier.
Her får du en ekstrem flot og meget velkomponeret Rhône-rødvin, som passer til mange typer af mad. Den er i perfekt balance og har alle de klassiske Rhône-præg som peber i duften samt frisk tobak, lakrids og mørke bær i smagen. Skøn allround vin fra topårgang!
Elegant, men ganske fyldig rødvin, som optimalt bør nydes til smagfulde retter etc. Den har en fin og krydret smag på et lækkert og dybt terroir-fundament, med masser af lakridsnoter, krydderi og mørke bær. En rigtig dejlig vin til kraftigt smagende retter.
Rustik, kraftig og fyldig rødvin, som afspejler den jordbund, den står på: store limsten og ler fra et barskt område i højderne, som bare giver et skøn vin, der passer til meget af vores mad i Danmark. Den har en fin og krydret smag af mørke bær. Den har fine, afrundede tanniner, som gør den så behagelig at nyde.
Her har du en skøn, klassisk og vellavet Vacqueyras, som passer til meget af vores efterårs- og vintermad i Danmark. Fyldt med krydderi, mørke bær og sort peber i en flot balance med venlig syre gør, at man kun kan nyde den i fulde drag. Også velegnet til oste og charcuterie.
Superlækker og elegant Gigondas, som hvert år vinder overalt, hvor den smages. Vinen hører til toppen af Gigondas, og udtrykker alt det som området står for af kraft, fyldig frugt og god kvalitet! Vinen er ikke fadlagret, men har alle de klassiske Gigondas-dyder. Vinen er drikkemoden nu, men kan med fordel gemmes i 4-5 år, så man til den tid får en helt...
Ekstrem flot og velsmagende Gigondas, der imponerer med sin finesse og elegance. Vinen ligger i den absolutte top af Gigondas-området og bruges ofte som referencevin ift. områdets særlige karakteristika som smagsdybde, terroir og gedigen fremstillings-kunst. Vinen lægges på foudres mellem 6-12 mdr., som rent smagmæssigt ikke sætter så store præg af...
Vinen har en smuk mørkerød og klar farve. Duften er præget af klassisk Rhône, med masser af lakrids, tobak og mørke bær. Den har en skøn balance mellem frugt og syre og gør sig rigtigt godt til god, gedigen mad som kræver 'modspil', f.eks. dyrekød, oksekød, vildsvinekød mv.
Elegant, men ganske fyldig rødvin, som optimalt bør nydes til smagfulde retter etc. Den har en fin og krydret smag på et lækkert og dybt terroir-fundament, med masser af lakridsnoter, krydderi og mørke bær. En rigtig dejlig vin til krydrede og kraftige retter.
Her har du en skøn, klassisk og vellavet Vacqueyras, som passer til meget af vores efterårs- og vintermad i Danmark. Fyldt med krydderi, mørke bær og sort peber i en flot balance med venlig syre gør, at man kun kan nyde den i fulde drag. Også velegnet til oste og charcuterie.
Lækker, fyldig og magtfuld Gigondas med tydelige terroir-præg. Frugten er flot balanceret til tanninerne. Smagen er klassisk Gigondas med en fin dybde og gedigen bund. Vinen er velegnet til kraftige madretter, grillmad etc.
Lækker, fyldig og magtfuld Gigondas med tydelige terroir-præg. Frugten er flot balanceret til tanninerne. Smagen er klassisk Gigondas med en fin dybde og gedigen bund. Vinen er velegnet til kraftige madretter, grillmad etc.