pr. side
Viser 1 - 12 af 33
 • DKK 195,00
  Pris for 1 flaske

  Dejlig og klassisk Barolo, som kvalitetsmæssigt ligger i toppen af sin type. Den har en flot syre/frugt balance, som både gør den velegnet til at nyde nu, men som også kan gemmes i endnu ganske mange år. Vinen vandt guldmedalje i 2013 i det ansete vinmagasin Decanter.

  DKK 195,00
 • DKK 510,00
  Pris for 6 flasker

  Skøn, klassisk Nebbiolo med power og et elegant touch af terroir. Flot frugt som er fint balanceret over til en tilpas syre, så den er behagelig at drikke nu og nogle år frem.

  DKK 510,00
 • DKK 450,00
  Pris for 6 flasker

  Her er en spændende italiener, som bjergtager alle med sin umiddelbare charme og dejlige smag. På trods af druesammensætningen (Dolcetto, Nebbiolo) er den smukt afrundet gennem begrænset fadlagring, så den fremstår mellemfyldig og dermed passer den til meget forskelligt mad. En vin som alle vender tilbage til...

  DKK 450,00
 • DKK 249,00
  Pris for 1 flaske

  Lækker, markant og fyldig smag af modne sorte bær, dybde og flot struktur. Vinen er dyrket på de grove, stenede jorder ved byen Serralunga. Vinen er klar til at nyde nu, men vil også kunne gemmes i endnu 8-10år!

  DKK 249,00
 • DKK 189,00
  Pris for 1 flaske

  Vildt flot og terroirpræget vin, som rummer "det hele" for en Barbaresco. Prestigevin, som har de bedste vækst- og modningsbetingelser, der skaber denne imponerende lækre og "flæskede" vin. Fadlagret, som bl.a. resulterer i et gedigent gemmepotentiale på 6-8 år.

  DKK 189,00
 • DKK 819,00 DKK 889,00
  Tilbud!
  Pris for 6 flasker

  Her får du muligheden for at prøve et bredt udvalg af de dejlige vine fra huset Bricco Rosso og Patrizi fra Piemonte, Italien. Alle vinene er velkomponerede med hvert sit specielle udtryk, som følge af brugen af de forskellige druesorter. Prøv den - du vil nyde hver en dråbe!

  DKK 819,00 DKK 889,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  Dejlig, frugtig og velsmagende Dolcetto-baseret vin, som med sin egen stil, passer godt til dansk madstil. Den har en fin balance mellem frugt og syre, som gør den til et behageligt bekendtskab. Velegnet som rødvin, der passer til lettere madretter eller til nydelse i afkølet form på en varm sommeraften.

  DKK 420,00
 • DKK 105,00
  Pris for 1 flaske

  Meget imponerende og flot rødvin fra huset Carini i Umbrien. Den har det hele; saft, kraft, krydderi og dybde - tætpakket og intenst! Som madvin til vore retter i vinterhalvåret sidder den "lige i skabet" - idet det er en vin, som alle vil kunne lide!

  DKK 105,00
 • DKK 220,00
  Pris for 1 flaske

  Her er en af Umbriens allerbedste vine, Tegolaro, som af brødrene Carini fortolkes på allebedste vis: dyb smag, struktur, imponerende fylde og en meget lang eftersmag, der passer til kraftige retter. Ganske enkelt et virkeligt godt glas!

  DKK 220,00
 • DKK 180,00
  Pris for 1 flaske

  Sagrantino opfattes som en rustik og landligt præget vin, og i denne udgave fra Bocale får du en meget flot og velsmagende vin med stil og elegance. Den har en dyb og inciterende smag, fylde og kraft og med en imponerende lang eftersmag (af mere!). Så meget vin for en relativt lav pris!

  DKK 180,00
 • DKK 105,00
  Pris for 1 flaske

  Søger du en lækker, smagfuld og autentisk vin med præg af den jordbund, som den er vokset i - ja, så skal du overveje denne vin. Den har det rustikke, det ægte og det meget smagfulde, som gør den til en af Umbriens bedste rødvine. Der er kraft og power i og den passer til fyldige og krydrede madretter. Skøn vin!

  DKK 105,00
 • DKK 105,00
  Pris for 1 flaske

  En virkelig lækker og velsmagende vin - fra Umbriens førende økologiske producent, DiFilippo. Den har en fast struktur, flot balance og en imponerende lang eftersmag. Her får du et meget lækkert glas vin til en absolut fair pris.

  DKK 105,00
Viser 1 - 12 af 33
Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

To be determined Forsendelse
DKK 0,00 I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) To be determined
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Tilbud

Nyheder

Dankort