Handelsbetingelser - Cavalcade Vine

Er du over 18 år?

For at købe vin hos Cavalcade Vine skal du være fyldt 18 år.

* Kom til vores næste Åben vinkælder-event fredag d. 05.07.24 fra 14.00 - 18.00! *

Ring eller skriv gerne på 4025 4475, hvis du ønsker at aftale et besøg i vinkælderen!

 • 1-3 dages levering
 • Fair og ærlige priser
 • Sikker betaling via OnPay 
 • Ærlige priser på alle vine

 • Egen direkte import af vin

 • Vin fra hele Europa

 • Ærlige priser på alle varer
 • Egen direkte import af vin
 • Vin fra hele Europa
 • Kundeservice tlf. 40254475
 • Butik/showroom i Silkeborg

Handelsbetingelser hos Cavalcade Vine

 

Bestilling af varer hos os skal være nemt!

Priser: De angivne priser på varerne er baseret på danske kroner inkl. 25% moms for køb af 1 fl. eller 1 stk. Ofte er der under varerne angivet en lavere flaskepris ved køb af 6 fl., som du kan opnå ved at købe vinene i hele kasser. Varerne forbliver vores ejendom indtil den er betalt. Der tages forbehold for tastefejl, afgiftsændringer og udsolgte varer.

Bestilling: Bestilling kan ske via besøg i vores showroom, telefon, email eller gennem onlinekøb i vor netbutik, www.cavalcade.dk. Betaling på netbutikken sker via sikret betalingssystem (ePay / Bambora) med Visa Dankort eller Mastercard for private og på faktura for virksomheder. Bestillingen ekspederes hurtigst muligt og ved forsendelse, vil den typisk ankomme hos dig indenfor 2-3 dage efter bestilling.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle på www.cavalcade.dk, jvf. dansk lovgivning. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. En bestilling kan altid annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået med en person under 18 år. Hvis vi er i tvivl om din alder, spørger vi dig om billedlegitimation.

Betaling: Vi hæver først din betaling for bestillingen på det tidspunkt, hvor ordren er afhentet, leveret eller afsendt med ekstern transportør.

Afhentning: Ønsker du selv at afhente varerne, kan det ske på vor adresse, Sønderborgvej 3J i Silkeborg efter nærmere aftale, enten på info@cavalcade.dk eller tlf. 4025 4475.

Levering: Ønsker du dine varer leveret lokalt, kan vi som regel levere i Silkeborg-området indenfor 1-2 dage og i Storårhus indenfor 2-4 dage.

Forsendelse: Ønsker du din bestilling tilsendt, kan vi sende med flere forskellige transportfirmaer efter gældende takster. I forbindelse med bestillingen, bliver du spurgt om typen af levering og om du ønsker levering til en firma-/arbejdsadresse, til pakkeshop eller til din privatadresse. Bemærk at ved levering af vin til privatadresse, pålægger Danske Fragtmænd et ekstra gebyr på kr. 62,50. Vi kan derfor opfordre dig til at få varerne sendt til din firma-/arbejdsadresse (med CVR-nr.)

Andre varer, som glas, kaffe, tilbehør mv. sendes som regel med GLS til en pakkeshop i nærheden af din bopæl eller med PostNord.

Mangler/reklamation: Vi sørger for, at din bestilling på transportvejen ikke beskadiges gennem indflydelse af vejr eller gennem uhensigtsmæssig lagring. Evt. påvisning af skader påhviler kunden. Skulle der ved leveringen optræde mangler, skal der gøres opmærksom på disse overfor fragtmanden/chaufføren/pakkeshoppen ved modtagelsen og sørg venligst for, at evt. mangler / beskadigelser påføres fragtbrevet – inden underskrift for modtagelse! Kun på den måde kan vi søge erstatning gennem transportørens transportforsikring.

Fortrydelsesret: Vi yder generelt 14 dages fortrydelsesret på bestillinger. Kontakt os i så henseende inden varen returneres, så vi kan træffe nærmere aftale derom. I forbindelse med køb af vin til fester mv., tilbyder vi 14 dages returret på uåbnede og kurante flasker.

Øvrige: Ved ekstreme udetemperaturer tillader vi os at tilbageholde en bestilling og afvente et hensigtsmæssigt forsendelsestidspunkt, så varerne ikke tager skade under transporten.

Konserveringsmidler: Alle vine indeholder sulfitter i overensstemmelse med gældende lovgivning. 

Bankforbindelse: Danske Bank       Reg. nr.: 3409   Konto: 10650402        Mobilepay: 88979

CVR: 26728843       International VAT-/Accise No.: DK26728843200