Rødvine

Her finder du nogle af de vine, hvor restantallet er meget lavt eller hvor vi har skiftet til en nyere årgang.
Viser 1 - 8 af 8
 • DKK 480,00
  Pris for 6 flasker

  Lækker, fyldig og inciterende rødvin fra klassisk vinproducent på Rhône's højrebred. Her holdes traditionerne i hævd med udblødning af vinen i op til 30 dage, med en dyb, skøn smag til følge. Masser af krydderi, så vinen passer bedst til kraftige madretter, grill m.v.

  DKK 480,00
 • DKK 498,00
  Pris for 6 flasker

  Imponerende vin til utrolig pris! Den legendariske Gigondas-mester Thierry Caymaris-Moulin har igen forbedret denne klassiker fra Camille Cayran. Og hvilket resultat? Ja, du kan jo selv smage - men pas på - den er stærkt vanedannende :-)

  DKK 498,00
 • DKK 390,00
  Pris for 6 flasker

  Her får du indbegrebet af en dejlig Bordeaux, fremstillet af en af områdets unge, dygtige vinmagere, som sætter en ære i overholdelse af traditionerne, men samtidig tør give sine vine så meget personligt præg, at man skiller sig positivt ud fra Bordeaux' mange øvrige vine. Fin mellemkrydret smag, god balance og en skøn eftersmag. Vinen er fadlagret i 12...

  DKK 390,00
 • DKK 235,00
  Pris for 1 flaske

  Er du til kraftig og fyldig vin med høj kvalitet og dyb, kompleks smag, er her et rigtigt godt bud på det! Vinen er meget lækker og velkomponeret med en imponerende frugt og klassisk Neuf-præg. Vinen er velegnet som ledsager til kraftig mad og vil kunne gemmes i endnu 5-8 år uden problemer. En meget flot og supergod Chateauneuf-du-Pape!

  DKK 235,00
 • DKK 240,00
  Tilbud!
  Pris for 1 flaske

    Her er en uovertruffen vin med en tætpakket, krydret bærpræget smag og med en - næsten ekstrem - lang eftersmag. Efter nogle minutter i glasset, åbner vinen sig sikkert og elegant og du får dermed en vinoplevelse af de store. Vinen er dyrket økologisk på et par småparceller med et så lavt høstudbytte som ca. 20 hl./ha. ift. normalt 35-40 hl./ha.

  DKK 240,00
 • DKK 492,00
  Tilbud!
  Pris for 6 flasker

  Lækker og inciterende rødvin i flot balance mellem venlige syrer og frugt. Den dufter af modne bær, mineralske noter og giver et fyldigt præg af krydderi og en lang eftersmag. Vinen er velegnet til kraftigere madretter.

  DKK 492,00
 • DKK 479,00 DKK 525,00
  Tilbud!
  Pris for 6 flasker

  Her får du muligheden for at prøve et flot udvalg af vine efter den "nye spanske stil" med masser af frugt og god smag - mange uden eg og enkelte med eg. Alle vinene er velbalancerede med hvert sit specielle udtryk, nede fra det varme Spanien. Prøv den - du vil nyde hver en dråbe!

  DKK 479,00 DKK 525,00
 • DKK 420,00
  Pris for 6 flasker

  I Bordeaux var 2015 en af de virkeligt gode årgange og områdets dygtige vinmagere har frembragt nogle utroligt fyldige og smagfulde vine. Her er én af disse vine med al sin frugtighed, fylde og charme - samt klassisk Bordeaux præg. En skøn rød Bordeaux til en attraktiv pris!

  DKK 420,00
Viser 1 - 8 af 8
Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

To be determined Forsendelse
DKK 0,00 I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) To be determined
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Tilbud

Nyheder

Dankort