Vinpriserne i Danmark

Er du over 18 år?

For at købe vin hos Cavalcade Vine skal du være fyldt 18 år.

* Kom til vores næste Åben vinkælder-event lørdag den 04.05.2024 fra 12.00 - 17.00! *

Ring eller skriv gerne på 4025 4475, hvis du ønsker at aftale et besøg i vinkælderen!

  • 1-3 dages levering
  • Fair og ærlige priser
  • Sikker betaling via OnPay 
  • Ærlige priser på alle vine

  • Egen direkte import af vin

  • Vin fra hele Europa

  • Ærlige priser på alle varer
  • Egen direkte import af vin
  • Vin fra hele Europa
  • Kundeservice tlf. 40254475
  • Butik/showroom i Silkeborg

Vinpriserne i Danmark

Når mange vinimportører prissætter deres vine i Danmark, bliver det i de fleste tilfælde gjort ud fra hvad disse mener en vin kan koste - altså hvad er den værd for en forbruger? Dermed kan en rigtig god vin, som er er prissat billigt hos producenten, i mange tilfælde få en ret høj udsalgspris på vinhylden. Hvis kvalitet og pris er i overensstemmelse med hinanden, er det jo som regel en win-win for både sælger og køber. Nogle af disse importører/forhandlere vælger så - i ny og næ - at yde en rabat, som "på papiret" ser høj ud, men som i virkeligheden er et udtryk for at salgsprisen under normale forhold er kalkuleret for højt - og det er der så nogle forbrugere, som betaler for.

Vi har valgt at gå en anden vej: når vi får en ny vin hjem fra producenten, prissætter vi den med en gennemsnitlig lav avance ift. indkøbsprisen. I langt de fleste tilfælde betyder det også en noget lavere udsalgspris på hylden. Det betyder så, at vi er nødt til at fastholde en fast udsalgspris, som er 10-30% under hvad andre tager for den tilsvarende vin. Til gengæld kan vi så ikke yde en rabat, men vi kan love dig en fair pris ift. vinens kvalitet.
Princippet har vi holdt fast i - i snart 15 år - og vi håber at du som forbruger er tilfreds med det?

1 Kommentarer

    • Avatar
      Erik S. Andersen
      maj 2, 2017

      Vinpriser – fup og fiduser! For noget tid siden så jeg en annonce i avisen for en bestemt italiensk vin fra Toscana. Førprisen var 99,95 kr./fl. og tilbudsprisen ved 12 fl. var 63,50 kr. Jeg kendte godt vinen og mente nok ikke helt at den nævnte førpris var helt korrekt! Ugen efter var der igen tilbud på den sammen vin, men fra en anden vinhandel! Det var samme årgang og nu var førprisen 79,50 kr./fl. og tilbudsprisen ved 6 fl. var 54,50 kr. Det var selvfølgelig ærgerligt for de involverede vinhandlere, at de hverken var enige om førprisen – og heller ikke tilbudsprisen – men mest ærgerlig er det for forbrugerne som gang på gang bliver vildledt til nogle fiktive besparelser, som rettelig aldrig har været der. Så læren er: vogt dig for de fleste af de store ”besparelser”, der nævnes i tilbudsaviserne, for de har sjældent hold i virkeligheden. Man kan være heldig en gang i mellem og blive tilbudt gode vine til tilbudspriser, og så skal man bestemt slå til!

Skriv en kommentar og deltag i debatten!

* Navn:
* E-mail: (vises ikke)
* Kommentar:
Indtast kode