Et vinglas er IKKE bare et vinglas!

Er du over 18 år?

For at købe vin hos Cavalcade Vine skal du være fyldt 18 år.

* Kom til vores næste Åben vinkælder-event fredag den 12.04.2024 fra 14.00 - 18.00! *

Ring eller skriv gerne på 4025 4475, hvis du ønsker at aftale et besøg i vinkælderen!

  • Ærlige priser på alle vine

  • Egen direkte import af vin

  • Vin fra hele Europa

  • Ærlige priser på alle varer
  • Egen direkte import af vin
  • Vin fra hele Europa
  • Kundeservice tlf. 40254475
  • Butik/showroom i Silkeborg

Et vinglas er IKKE bare et vinglas!

Vi vil alle gerne have så meget kvalitet og god smag ud af vores vin som muligt - og udover måske at ofre nogle få kroner mere på en vin - for at få så meget mere kvalitet, er der andre tiltag, man kan gøre. Hvis vel at mærke, at man holder af GOD vin! Hvis du mere eller mindre er ligeglad med smagen, bør du ikke læse videre :-)

For her kommer nogle markante meninger om hvad et godt vinglas betyder for din vinnydelse! Det betyder rigtigt meget, hvilket vinglas du bruger til at drikke din vin af - hvis du vel at mærke, lægger vægt på smagen og oplevelsen ved at drikke vinen. At vælge de rigtige vinglas er til gengæld noget af en øvelse, for der er rigtigt meget at vælge imellem.

Du kender sikkert det gamle "ballonglas", som er et elendigt glas, fordi det har en forkert form; det er lavstilket, så man ikke rigtigt kan få fat om stilken og så er det heller ikke et krystalglas. Så er der glasserierne fra vort fædrelands glasværker. De er noget bedre end "ballonglasset", men dog heller ikke optimale, fordi de som regel er meget tykke og tunge.

Vi har kigget og vurderet rigtigt mange glas fra de store tyske og østrigske glasværker og der er mange smukke og funktionelle glas dernede fra. Problemet er at der næsten er opstået "glashysteri" omkring disse glas ved, at man laver glasserier, som skulle være optimale til de forskellige vin- og druetyper. I praksis betyder det, at hvis du blot ønsker f.eks. Bourgogne- og Bordeaux-glas sammen med 1-2 forskellige hvidvinsglas, ja, så kan du fylde boligen med glas! Vi synes at det er gået lidt over gevind og har af samme grund simplificeret tingene en smule.

Vi har gennem de seneste par år importeret og markedsført glasserierne Superior SensisPlus og Sky SensisPlus fra det tyske Eisch Germany og har derfra valgt rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas og vandglas. Vinglassene passer til næsten alle typer vin. Særkendet ved SensisPlus Superior glassene er, at de har en næsten magisk egenskab, nemlig at de:

- samler bouquet'en (duftindtrykket) og intensiverer det

- afrunder smagen gennem mikro-iltning og koncentrerer den

De fleste kunder tror ikke deres egen næse og mund, når de prøver forskellen mellem SensisPlus Superior og et hvilket som helst andet glas. Efter 2-3 min. viser forskellen sig - ganske tydeligt - og du får en dejlig, rar fornemmelse af at drikke af de smukke og ultratynde glas, når de samtidigt giver dig den optimale duft- og smagsoplevelse. Det er virkeligt tankevækkende, hvor stor forskellen er og du må gerne prøve to gange, hvis du ikke troede på det første gang!

På vores åbne vinsmagninger drikker vi altid af SensisPlus-glassene og du er velkommen til at komme og prøve glassene - inden du køber - for det har alle kunder gjort, når de først får prøvet forskellen.

Så vær bevidst om, at der er forskel på glas - endda meget stor forskel!

Skriv en kommentar og deltag i debatten!

* Navn:
* E-mail: (vises ikke)
* Kommentar:
Indtast kode
  • 1-3 dages levering
  • Fair og ærlige priser
  • Sikker betaling via OnPay