• Ærlige priser på alle vin

  • Egen direkte import af vin

  • Vin fra hele Europa

  • Ærlige priser på alle vin
  • Egen direkte import af vin
  • Vin fra hele Europa
  • Ring kundeservice 20310189
  • Butik/showroom i Silkeborg

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) Leveringsform vælges på betalingsside
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Kaffe - Hardy Coffee

Italien er kendt for mange dejlige produkter, som indgår i italienernes daglige livsnydelse! Udover fremragende råvarer til madlavning og dejlige og varierende vine til ethvert formål - så er god kaffe nok også ved at være noget, vi forbinder med Italien. Italien har lange traditioner for at lave god kaffe - på ordentlige råvarer!  Vi har en sær...

Italien er kendt for mange dejlige produkter, som indgår i italienernes daglige livsnydelse! Udover fremragende råvarer til madlavning og dejlige og varierende vine til ethvert formål - så er god kaffe nok også ved at være noget, vi forbinder med Italien. Italien har lange traditioner for at lave god kaffe - på ordentlige råvarer!  Vi har en særlig kærlighed til italiensk kaffe, fordi det kort sagt smager bedre en næsten alt andet vi har smagt herhjemme! Derfor importerer vi vores eget, italienske kaffemærke - Hardy Coffee - som med sin særlige ristningsmetode gør, at kafferne herfra er bløde, runde og uden bitterhed.

Den særlige ristningsmetode - "ved langsom ristning" medfører, at kaffebønnerne i gennemsnit ristes i 15-18 min. i modsætning til stort set resten af industriens gennemsnitlige ristningstid på ca. 4 min. Den langsommere ristning hos Hardy Coffee giver en langsom karamellisering af sukkeret i kaffenbønnen, hvilket igen reducerer bitterheden i den færdige kaffe. Kaffebønnen bliver behandlet ordentligt og resultatet er derefter! Iøvrigt er Hardy Coffee langt det meste udbredt kaffemærke i storbyen Milano!

Vi importerer med rene, økologiske Arabica-bønner, men har også andre blandinger af Arabica og Robusta i både 1 kg., 250 gr. dåser. samt Nespresso kompatible kapsler.

Varianterne Peru og Zanzibar er veganer godkendte! Alle kafferne giver dig som forbruger optimale smagsoplevelser!

Mere