Vinglas - Eisch Glaskultur

Tysk og Böhmisk glastradition kombineret med innovativt design, får du fra Eisch Glaskultur! Herfra tilbyder vi de magiske SensisPlus vinglas, som forbedrer duft- og smagsoplevelsen markant!

Vinens originale struktur og karakter bevares naturligvis i glasset, men efter få minutter i et SensisPlus vinglas samles aromastofferne i en forstærket og ...

Tysk og Böhmisk glastradition kombineret med innovativt design, får du fra Eisch Glaskultur! Herfra tilbyder vi de magiske SensisPlus vinglas, som forbedrer duft- og smagsoplevelsen markant!

Vinens originale struktur og karakter bevares naturligvis i glasset, men efter få minutter i et SensisPlus vinglas samles aromastofferne i en forstærket og ofte mere behagelig duft. Umiddelbart efter, når du så smager vinen, vil du opleve den samme forvandling til en vin med endnu større koncentration. Der er intet "fiksfakseri" med glasset, det er både normalt at se på, drikke af og vaske af.

Vi har valgt ikke at hoppe med på noget af det "glashysteri" som er opstået på markedet igennem de senere år, hvor det næsten er blevet et krav, at man skal have lige så mange forskellige glastyper, som der er druesorter! Det er både dyrt og overflødigt! Med en SensisPlus glas får du et glas, som frembringer den optimale smagsoplevelse i samme glas - uanset hvilken druesort vinen måtte være lavet af.

Mere

Underkategorier

  • Eisch SensisPlus Superior
    SensisPlus Superior er de magiske glas for forvandler gode vine til fremragende vine med forstærket bouquet og bedre smag...
  • Eisch Trattoria nøddeglas
    Eisch Trattoria nøddeglas er en smart og hygiejnisk løsning til nødder og andet knas, når der skal hygges omkring et godt glas vin!
  • Eisch Vinezza glasserien
    Vinezza glasserien er de smukke glas til dagligdagen - og til meget fordelagtige priser!
Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9
Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

To be determined Forsendelse
DKK 0,00 I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) To be determined
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Tilbud

Nyheder

Dankort