• Ærlige priser på alle vin

 • Egen direkte import af vin

 • Vin fra hele Europa

 • Ærlige priser på alle vin
 • Egen direkte import af vin
 • Vin fra hele Europa
 • Ring kundeservice 20310189
 • Butik/showroom i Silkeborg

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
Forsendelse i alt (inkl. moms) Leveringsform vælges på betalingsside
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Producenter Der er 38 producenter

pr. side
Viser 1 - 12 af 38
 • Az. Agraria Marco & Carlo Carini, Umbrien, Italien

  Nede i det lune Umbrien - syd for Toscana - ligger Italiens 4. største sø, Trasimeno søen. Området er fyldt med historie - lige fra Romerriget over Frans af Assisi-tiden - til den lidt mindre krigeriske nutid. Hernede er de dygtige landmænd og delstaten producerer mindst lige så fine råvarer og produkter som de mere kendte regioner som Toscana og Piemonte. De går bare lidt mere stille med dørene i Umbrien!

  Brødrene Carlo og Marco Carini har sat sig nogle betydelig mål i livet og de lykkedes med gradvist at opfylde dem. Idag har de en kombineret landbrugsproduktion af svineproduktion (racen Cinta Senese), olivenolieproduktion, nøddeproduktion, osteproduktion, marmeladeproduktion - og vinproduktion! Gården er veldrevet og produkterne herfra er meget populære i Italien. Vi har smagt de fleste af produkterne og er overbeviste om, at de kan deres håndværk til fingerspidsene.

  På vin-siden producerer de 4 forskellige vine - 2 hvide og 2 røde. Vi fører dem alle og kan anbefale dig, som tør smage på autencitet og rustikalitet, at smage disse vine. De ER bare noget særligt - lækre, fyldige, atypiske og meget velsmagende! Se nærmere beskrivelse af dem under de respektive produktpræsentationer!

 • Az. Agricola Alessandro Rivetto, Piemonte, Italien

  I hjertet af Piemonte ligger denne lille, private vingård, hvis ivrige og dedikerede ejer laver nogle fantastiske og typiske vine. Udover de klassiske Piemonte-vine lavet på Barbera og Nebbiolo, laver han selvfølgelig også både "kongen" og "dronningen" af piemontesisk rødvin, hhv. Barolo og Barbaresco.

  I Rivetto's udgaver er de virkeligt lækre, elegante og meget typiske for området. Masser af moden og ekstrem fyldig frugt, som udmøntes i nogle flotte og velsmagende vine, som hvert år vinder priser i både internationale og italienske konkurrencer.

  Hvis du tør, vil vi gerne lade Rivetto's vine udfordre selv væsentligt dyrere vine fra samme område.

 • Az. Agricola Bocale, Umbrien, Italien

  Umbrien er Italiens navle, for det er her fra at meget af nyere italiensk historie udspringer fra. Umbrien har som eneste region ingen kystlinie, så der er lunt og dejligt i Umbrien på de fleste tidspunkter af året.

  Familien Bocale har lange traditioner for deres tilstedeværelse i Umbrien og far og søn driver idag et mønsterbrug, der frembringer vine, som scorer meget højt på alle hitlister og på vinkonkurrencer. Naturligvis fremstilles klassisk Montefalco og Montefalco Sagrantino på et meget højt niveau, men familien laver også en næsten uhyggelig god Passito på de sødeste og senest høstede druer. Den er som skabt til de lidt kraftigere desserter, hvor deres elegante rødvine kandiderer som perfekte ledsagere til god og fyldig mad - akkurat som vi spiser det her til lands.

  Vi importerer alle 3 vine og sælger dem til særdeles favorable priser. Hvis du tør - så prøv Bocale næste gang - du vil med garanti ikke blive skuffet!

 • Az. Agricola Plani Arche, Umbrien, Italien

  Siger man Plani Arche i Umbrien - siger man også Roberto DiFilippo - som må være kongen af økologisk vinproduktion i Umbrien. Roberto er særdeles dedikeret til sin livsopgave: at fremstille de bedste økologiske vine i Umbrien! Han har været igang i 30 år og i begyndelsen lo alle af ham, for de troede ikke på hans ideer og principper. Siden hen er det Roberto som ler, for han har meget stor succes med sin vinproduktion. Han udvikler og forbedrer konstant på sine produktionsmetoder og har idag et omfattende samarbejde med universitetet i Perugia, i sine bestræbelser på, at intet bare er "godt nok" - det skal være perfekt!

  Udover produktlinien DiFilippo, som bærer hans navn, laver han også linien Plani Arche. Det er alle meget ærlige og velsmagende vine, i perfekt balance - og med en fantastisk terroir, som tydeligt fortæller vinnyderen, at her kommer der en vin med rødder i den tunge umbriske lerjord. Altså, det er vine som i den grad "smager af noget" og fryder enhver vinnyder, som kan lide rene og uspolerede vine.

  Vi har taget 3 hvidvine og 3 rødvine hjem fra Plani Arche og hvis du tør - bør du smage dem alle, for de er bare dejlige - og måske lidt vanedannende :-)

 • Az. Agricola Roccapesta, Toscana, Italien

  Det er en særlig stor fornøjelse at importere og repræsentere den sydtoscanske supervingård Roccapesta, for de er i den absolutte topklasse af producenter i området. Vi besøgte området i 2014 og blev begejstret for dets barske - og alligevel meget charmerende natur. Her er der klippeundergrund mange steder, som i forvitret form giver et fantastisk spark til den fede lerjord, som dækker området mange andre steder. Denne kombination skaber grundlaget for nogle fantastiske vine fra hhv. Maremma og Morellino de Scansano.

  Roccapesta ligger i den sydlige del af Toscana, hvor solen skinner i rigtigt mange timer årligt og vinstokkene bliver optimalt modnet med en frisk brise fra Middelhavet, idet det er med til at skabe et forholdsvis mildt klima inde i bakkerne i Maremma!

  Roccapesta laver ialt 6 vine, hvoraf vi importerer og sælger de 5. Alle vinene er lavet med

 • Celler Clos Pons, Costers del Segre, Spanien

  Vingården hedder Clos Pons, og ligger i Les Garrigues distriktet i området der hedder Costers del Segre, og som er en del af Catalonien. Landskabet er domineret af oliven-og mandeltræer, og udmærker sig ved sin meget tørre og grove jord.

  Pons familien har i generationer dyrket oliven med stor succes, så for nogle år siden ville de se, hvor gode vine det var muligt at producere på de tørre jorder. Målet var at vinene skulle udtrykke identiteten af jorden og det specielle klima i Les Garrigues, som er præget af lav nedbør, ekstreme temperaturer, og jord med mange forskellige mineralske sammensætninger, alt sammen noget som er medvirkende til at producere vine af høj kvalitet. Respekten for naturen er styrende for arbejdet i vinmarkerne, der dyrkes efter kriterierne for økologisk landbrug. Udbyttet er samtidig meget lavt for at højne kvaliteten og vinens eget udtryk.

Viser 1 - 12 af 38