Er du over 18 år?

For at købe vin hos Cavalcade Vine skal du være fyldt 18 år.

Vores kælder bugner af lækre sensommervine -  tag et kig på webshoppen og bliv inspireret!

Vi holder næste Åben Vinkælder lørdag d. 25.09.21 fra kl. 11.00 - 15.00! Tilmelding er ikke nødvendig!

 • 1-3 dages levering
 • Ærlige priser
 • Sikker betaling via Bambora 
 • Ærlige priser på alle vine

 • Egen direkte import af vin

 • Vin fra hele Europa

 • Ærlige priser på alle varer
 • Egen direkte import af vin
 • Vin fra hele Europa
 • Kundeservice tlf. 40254475
 • Butik/showroom i Silkeborg

Producenter Der er 31 producenter

pr. side
Viser 1 - 30 af 31
 • Az. Agricola Alessandro Rivetto

  I hjertet af Piemonte ligger denne lille, private vingård, hvis ivrige og dedikerede ejer laver nogle fantastiske og typiske vine. Udover de klassiske Piemonte-vine lavet på Barbera og Nebbiolo, laver han selvfølgelig også både "kongen" og "dronningen" af piemontesisk rødvin, hhv. Barolo og Barbaresco.

  I Rivetto's udgaver er de virkeligt lækre, elegante og meget typiske for området. Masser af moden og ekstrem fyldig frugt, som udmøntes i nogle flotte og velsmagende vine, som hvert år vinder priser i både internationale og italienske konkurrencer.

  Hvis du tør, vil vi gerne lade Rivetto's vine udfordre selv væsentligt dyrere vine fra samme område.

 • Az. Agricola Bocale

  Umbrien er Italiens navle, for det er her fra at meget af nyere italiensk historie udspringer fra. Umbrien har som eneste region ingen kystlinie, så der er lunt og dejligt i Umbrien på de fleste tidspunkter af året.

  Familien Bocale har lange traditioner for deres tilstedeværelse i Umbrien og far og søn driver idag et mønsterbrug, der frembringer vine, som scorer meget højt på alle hitlister og på vinkonkurrencer. Naturligvis fremstilles klassisk Montefalco og Montefalco Sagrantino på et meget højt niveau, men familien laver også en næsten uhyggelig god Passito på de sødeste og senest høstede druer. Den er som skabt til de lidt kraftigere desserter, hvor deres elegante rødvine kandiderer som perfekte ledsagere til god og fyldig mad - akkurat som vi spiser det her til lands.

  Vi importerer alle 3 vine og sælger dem til særdeles favorable priser. Hvis du tør - så prøv Bocale næste gang - du vil med garanti ikke blive skuffet!

 • Az. Agricola Roccapesta

  Det er en særlig stor fornøjelse at importere og repræsentere den sydtoscanske supervingård Roccapesta, for de er i den absolutte topklasse af producenter i området. Vi besøgte området i 2014 og blev begejstret for dets barske - og alligevel meget charmerende natur. Her er der klippeundergrund mange steder, som i forvitret form giver et fantastisk spark til den fede lerjord, som dækker området mange andre steder. Denne kombination skaber grundlaget for nogle fantastiske vine fra hhv. Maremma og Morellino de Scansano.

  Roccapesta ligger i den sydlige del af Toscana, hvor solen skinner i rigtigt mange timer årligt og vinstokkene bliver optimalt modnet med en frisk brise fra Middelhavet, idet det er med til at skabe et forholdsvis mildt klima inde i bakkerne i Maremma!

  Roccapesta laver ialt 6 vine, hvoraf vi importerer og sælger de 5. Alle vinene er lavet med

 • Bodega Reina de Castillo

  0 varer

 • Celler Clos Pons

  Vingården hedder Clos Pons, og ligger i Les Garrigues distriktet i området der hedder Costers del Segre, og som er en del af Catalonien. Landskabet er domineret af oliven-og mandeltræer, og udmærker sig ved sin meget tørre og grove jord.

  Pons familien har i generationer dyrket oliven med stor succes, så for nogle år siden ville de se, hvor gode vine det var muligt at producere på de tørre jorder. Målet var at vinene skulle udtrykke identiteten af jorden og det specielle klima i Les Garrigues, som er præget af lav nedbør, ekstreme temperaturer, og jord med mange forskellige mineralske sammensætninger, alt sammen noget som er medvirkende til at producere vine af høj kvalitet. Respekten for naturen er styrende for arbejdet i vinmarkerne, der dyrkes efter kriterierne for økologisk landbrug. Udbyttet er samtidig meget lavt for at højne kvaliteten og vinens eget udtryk.

 • Champagne René Jolly

  Champagne René Jolly har rødder tilbage til 1737, hvor familien startede op med vindyrkningen og siden har fremstillet champagne - udelukkende fra egne marker (14 ha.)! Egentlig er det en tankevækkende historie, fordi mange af Jolly's kolleger i mange år udelukkende dyrkede druerne og solgte dem til enten kooperativer eller nogle af de store, kendte champagnehuse. 

  Sådan er det ikke med Jolly, for de har gennem adskillige år dyrket og fremstillet sine egne champagner og med Pierre-Eric, som er den nye generation, er der ingen tvivl om at vi kommer til at mærke meget mere til Jolly fremover.

  Pierre-Eric er p.t. præsident for producentforeningen i Côtes des Bar (sydligste del af Champagne-distriktet) og er på hjemmebanen eksponent for udvikling af virksomheden - med dyb respekt for traditionerne i området. F.eks. har han bygget et hus med overnatningsmuligheder til de ca. 60 drueplukkere, som hvert år arbejder på gården i 2-3 uger, da det jo er et lovkrav, at drueplukningen foregår med hånden.

  I denne del af Champagne er det Pinot Noir som er "kongen" og Chardonnay som er "dronningen" i modsætning til de nordlige områder, hvor det er Chardonnay som er "kongen". Pinot Noir tilfører vinen en skøn frugt og dybde, kombineret med god syre/frugt balance, så der faktisk fremstilles rigtig mange champagner udelukkende på denne drue. I andre cuvé'er blandes Pinot Noir og Chardonnay. Jolly ejer vinmarker med 75% Pinot Noir og 25% Chardonnay.

  Jolly anvender en druepresse, som er helt unik for området, og den giver den bedste most, grundet dens konstruktion. Dernæst anvender Jolly kun hjemmelavede likører til dosagen (hvor man tilsætter sukker), ligesom han bruger egefade, der er fremstillet af lokalt egetræ, fremstillet af en nær ven, der er bødker. Så Pierre-Eric har kontrol over alle facetter af både dyrkning og produktion.

 • Chateau de Bonhoste

  Chateau de Bonhoste er én af vores ældste leverandører, som siden vores start i 2002 har forsynet os med dejlige vine fra det kendte og ofte feterede Bordeaux-område. Gården ejes og ledes af Fournier-familien, der med stor faglig viden og mod er blevet en af de større producenter med et dyrkningsareal på ca. 44 ha. Her produceres vine indenfor hele 35 appellationer - lige fra cremant over hvid- og rosévine - til rødvine.

  Udover Chateau de Bonhoste ejer familien også Chateau La Mouliére i Bergerac-området lidt længere østpå.

  Vingården producerer konventionelt, men har siden 2012 overholdt reglerne indenfor de franske regler om bæredygtighed, hvor den enkelte producent har forpligtet sig til at sikre biodiversitet i markerne, mindske vandspild samt undgå overgødskning mv.

  Chateau de Bonhoste råder over betydelige underjordiske lagerfaciliteter, som sikrer konstante temperaturer for de vine, som kræver langtidslagring, inden de frigives til forbrugerne.

 • Chateau La Moulière

  0 varer

 • Chavet Fils

  0 varer

 • Coravin

  0 varer

 • Eisch Germany

  I 2014 påbegyndte vi den direkte import af vinglas mv. fra det sydtyske glasværk, Eisch Germany, som fremstiller nogle virkeligt – "magiske" vinglas – som har den fantastiske egenskab, at de forbedrer den totale smagsoplevelse igennem hele din vinnydelse. Teknologien bag de smukke og innovative glas hedder SensisPlus og findes i flere forskellige glasserier. 

  Når du først har prøvet at smage vin i hhv. et Eisch SensisPlus glas og sammenligner oplevelsen med et hvilket som helst andet vinglas, overbevises du hurtigt om, at det er Eisch, du må have!  Eisch glasset er vinens duft er mere samlet og intens, ligesom vinens smag er afrundet, mere koncentreret og behagelig at nyde. Denne markante forskel skyldes en hemmelig recept hos Eisch, men kort fortalt skyldes det, at disse glas fremstilles af en særlig glasmasse, som giver en hurtig og usynlig dekantering af din vin. Du ser eller mærker intet anderledes – før du fører glasset til næsen! 

  Vi fører p.t. 2 linier af Eisch-glas:
  1) Superior-seriens rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas, cognacglas samt vandglas.
  2) Sky-liniens rødvinsglas, hvidvinsglas samt champagneglas.

  Har du særlige ønsker til andre glas i større antal, kan de normalt skaffes indenfor max. 14 dage. Vi har valgt hhv. Superior og Sky linierne, fordi det er meget smukke, stilrene og gedigne glas, som også ligger godt i hånden og er yderst behagelig at drikke af. Glassene er lette og tynde – og særdeles robuste – viser vore foreløbige erfaringer.

  Eisch SensisPlus vinglas kan maskinopvaskes og der ydes livsvarig garanti for SensisPlus effekten! Hvis du vil afprøve Eisch SensisPlus inden du køber, kan du blot købe et par "testglas" eller tilmelde dig en af vores åbne vinsmagninger, hvor vi naturligvis også bruger Eisch glas! Du vil ikke blive skuffet – hverken over udseende eller virkning!

  Familien Eisch

 • Tardieu-Laurent

  0 varer

 • VacuVin

  Igennem mange år har man kunnet købe forskellige vintilbehør fra både de store internationale som danske designfirmaer. Dem har vi også prøvet mange af, for senere at blive skuffet over produkternes reelle egenskaber. Enten fordi de egentlig ikke gjorde en forskel i forhold til de produkter, man havde i forvejen eller også fordi de var mere til pynt – end af gavn!

  Denne mangeårige erfaring gjorde, at da vi så Vacuvin's produkter for efterhånden en del år siden, var vi overbeviste om at vi havde fat i noget helt særligt: Nemlig en produktserie, som i bund og grund er særdeles anvendelig og samtidig ser godt og veldesignet ud.

  Vacuvins's designere har kort og godt udviklet en række geniale løsninger til vinnyderen, som vi synes at du ikke må snyde dig selv for. Tag f.eks. den smarte hældetud, Crystal Server, som udover at dekantere vinen let over de to kanter sikrer, at du faktisk ikke kan plette eller spilde på dugen. Produkter er designet sådan, at den mængde vin som normalt vil løbe udover første kant og ned ad flasken, opsamles af den anden kant, og vinen løber tilbage i flasken. Det er genialt og populært i mange hjem med hvide duge! Crystal Server har en konisk form, så den passer til 99% af alle flasker. Samtidig kan Crystal Server maskinvaskes og bruges igen og igen.

  Udover Crystal Server fører vi andre Vacuvin produkter som Bottle Coaster, som er en fleksibel flaskebakke, som du stiller din vinflaske i. Når du løfter vinflasken, følger bakken med på flasken og skulle der være dråber, som løber ned ad flasken, bliver disse samlet op i flaskebakken. Resultatet er igen ingen pletter eller flaskerander på bordet.

  Et af de allerførste Vacuvin produkter, som blev introduceret, er den legendariske vakuumpumpe, som var markedets første og nu også mest solgte af sin slags. Den er uopslidelig i sin funktion og virker bare hver gang. På den måde kan man på en let og elegant måde opbevare den ½ eller 1/4 flaske vin, som ikke lige blev drukket, til næste dag, uden at du kan smage på vinen, at den har været åben. Pumpen funger ved at du suger luften ud af flasken, således at den ikke påvirker vinen  og gennem den vakuumtilstand, som opstår, forbliver vinen som den var, da den blev åbnet.

  Vacuvin's produkter er alle veldesignede og funktionelle, så ved at tage et eller flere af disse geniale produkter i brug, får du den bedste oplevelse omkring sin vinnydelse.

 • W. & J. Graham

  0 varer

Viser 1 - 30 af 31